Recensies over TMSupport


Geïnteresseerd en komt afspraken na

"SUPER BOEKHOUDSTER! Suzanne is een boekhoudster in hart en nieren, die geïnteresseerd is in de onderneming zelf. Ze komt haar afspraken na en is op tijd. Ze is altijd goed te bereiken en altijd behulpzaam. Ook als het slecht met je bedrijf gaat kun je van haar de volle inzet blijven verwachten. Prijs kwaliteit verhouding van haar werk is perfect en absoluut geen ‘uurtje factuurtje’ mentaliteit. Suzanne weet heel goed dat een ondernemer wil ondernemen en niet te veel met de boekhouding bezig wil zijn. Dit laat ze dan ook heel goed merken en is een grote kwaliteit van haar. Inmiddels hebben wij onze zaak niet meer, maar zelfs in de vervelendste periode tot het einde heeft Suzanne ons boekhoudkundig er doorheen geholpen."

Waardevolle inbreng en betrokkenheid

"Suzanne neemt sinds bijna een jaar de boekhouding van mijn bedrijf Het Kleine Avontuur uit handen. Ze werkt de boekhouding bij, doet aangiften omzetbelasting en praat me bij over haar rapportages. Zaken waar ik als startend ondernemer niet voldoende aan toe kwam. Wat ik prettig vind in onze samenwerking is haar volle betrokkenheid bij mijn onderneming. Ik ervaar haar inbreng dan ook als zeer waardevol. Suzanne is een vrouw die regelmatig vinger aan de pols houdt. Ze luistert aandachtig, geeft advies t.a.v. de stappen die ik als ondernemer maak en springt snel bij als er vraagstukken liggen waar ik geen antwoord op kan vinden. Door deze samenwerking overzie ik de financiële kant van de zaak en sta ik steviger in mijn onderneming, waardoor ik tijd over heb voor mijn ware passie: ondernemen!" 

Gelijk vertrouwd

“Mijn partner wilde voor zichzelf starten als ZZP-er in de bouwsector en was opzoek naar iemand, die hem op weg kon helpen met de opstart van o.a. zijn administratie en deze ook in de toekomst hierbij met alles verder kon gaan helpen. Via een bekende zijn we bij Suzanne Vis terecht gekomen. Het kennismakingsgesprek verliep zo goed dat het al gelijk heel vertrouwd aanvoelde. Er was gelijk een klik en ze begreep precies waar we bij geholpen moesten worden. Binnen een week kregen we alle informatie en extra aanvullingen die we nodig hadden om te starten."

Enthousiaste, vriendelijke doorzetter

“Suzanne is een kei op administratief gebied. Door haar enthousiasme, vriendelijkheid en doorzettingsvermogen is het erg fijn om met haar samen te werken.”

Gedreven en gecommitteerd

“Ik ken Suzanne als een gedreven, gecommitteerde en hard werkende collega. Zeer professioneel en netjes in haar werk en voorkomen. Een aanrader om mee te werken!”